www.8devices.com
View unanswered posts | View active topics It is currently 22 Sep 2017, 09:55



Reply to topic  [ 8 posts ] 
 Lima Industry wlan 
Author Message

Joined: 17 May 2017, 11:02
Posts: 12
Using the Lima development board, the wlan works find, and broadcasts.

Using the exact same settings on our custom board with the industry Lima, the wlan doesn't broadcast.

Wed Jul 5 21:56:37 2017 daemon.notice netifd: radio0 (1074): Using interface wlan0 with hwaddr c4:93:XX:XX:XX:XX and ssid "Lima2"
Wed Jul 5 21:56:37 2017 kern.info kernel: [ 22.007507] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_CHANGE): wlan0: link becomes ready
Wed Jul 5 21:56:37 2017 kern.info kernel: [ 22.014114] br-lan: port 2(wlan0) entered forwarding state
Wed Jul 5 21:56:37 2017 kern.info kernel: [ 22.019686] br-lan: port 2(wlan0) entered forwarding state
Wed Jul 5 21:56:37 2017 daemon.notice netifd: radio0 (1074): wlan0: interface state ACS->ENABLED
Wed Jul 5 21:56:37 2017 daemon.notice netifd: radio0 (1074): wlan0: AP-ENABLED
Wed Jul 5 21:56:37 2017 daemon.notice netifd: Network device 'wlan0' link is up
Wed Jul 5 21:56:39 2017 kern.info kernel: [ 24.013187] br-lan: port 2(wlan0) entered forwarding state

root@OpenWrt:~# wifi status
{
"radio0": {
"up": true,
"pending": false,
"autostart": true,
"disabled": false,
"config": {
"path": "platform\/qca953x_wmac",
"htmode": "HT20",
"channel": "auto",
"hwmode": "11ng"
},
"interfaces": [
{
"section": "@wifi-iface[0]",
"ifname": "wlan0",
"config": {
"mode": "ap",
"key": "12345678",
"macfilter": "deny",
"encryption": "psk2",
"ssid": "Lima2",
"mode": "ap",
"network": [
"lan"
]
}
}
]
}
}

Is there something I am doing wrong?


15 Aug 2017, 12:24
Profile

Joined: 17 May 2017, 11:02
Posts: 12
Does this have anything to do with SMART_ANT_CTL_2? Which is controlled by qca_mux_ctl....


15 Aug 2017, 13:19
Profile

Joined: 17 May 2017, 11:02
Posts: 12
Furthermore, we only use one of the ethernet ports (eth0). What should eth1 be connected to? Can the pins float?


16 Aug 2017, 07:47
Profile
8devices
8devices

Joined: 07 Dec 2011, 16:01
Posts: 485
Location: Lithuania
rraasch wrote:
Furthermore, we only use one of the ethernet ports (eth0). What should eth1 be connected to? Can the pins float?


From datasheet:
"Ethernet port 1 receive pair, can be grounded if not used"
"Ethernet port 1 transmit pair, can be left open if not used"


16 Aug 2017, 07:49
Profile
8devices
8devices

Joined: 07 Dec 2011, 16:01
Posts: 485
Location: Lithuania
rraasch wrote:
Does this have anything to do with SMART_ANT_CTL_2? Which is controlled by qca_mux_ctl....


In LIMA module these pins are not used.


16 Aug 2017, 07:57
Profile

Joined: 17 May 2017, 11:02
Posts: 12
Thanks for the reply.

The datasheet I have does not have that information. Could you direct me to the datasheet you are referring to?

http://www.8devices.com/media/products/ ... asheet.pdf


16 Aug 2017, 08:48
Profile

Joined: 17 May 2017, 11:02
Posts: 12
WRT our WLAN antenna issues. Do you have any ideas?

I have now attached two pigtail antennas to the module. They don't seem to help our issue.
Do I need to select these, and not the board antenna (just ANT0/1 float)?


16 Aug 2017, 09:26
Profile
8devices
8devices

Joined: 07 Dec 2011, 16:01
Posts: 485
Location: Lithuania
There are no differences between commercial an industrial modules.Only extended temperature range.Maybe your module is faulty ?


16 Aug 2017, 14:23
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 8 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.